سیب شیرین طبیعت گرم دارد و سیب ترش طبیعت سرد دارد و سیب ملس معتدل است.
برای تقویت سیستم ایمنی بدن مناسب است.
سیب کال را نباید استفاده کرد زیرا حافظه را به شدت کم می کند.
سیب قرمز طبع گرم دارد و برای سلامتی بهتر است.
افرادی که یبوست دارند مصرف ناشتا سیب قرمز و یک لیوان آب خنک موقع نماز صبح مفید است.
در کاهش علائم سرماخوردگی مؤثر است.
پالوده سیب با عسل (سیب رنده شده) در حذف سموم بدن مؤثر است.
در سرماخوردگی شدید شبها سیب را با کارد بریده (گود می کنیم.)و داخل آن را عسل ریخته و از شب تا صبح بماند استفاده از آن سیب و آن شهد بسیار مؤثر است و آنی اثر می گذارد. بخصوص در مسافرت خیلی مؤثر است.
افراد سرد مزاج سیب را باید صبح ناشتا بخورند که نفخ نگیرند و شب از خوردن سیب پرهیز کنند.
آب سیب و عسل برای کنترل اسهال های صفراوی و گرمازدگی مؤثر است( بخصوص در تابستان که باعث بی اشتهایی می شود).
در تنظیم و کنترل اسید اوریک و حملات نقرس مفید است.
پوست سیب در کنترل اسیداوریک نقش بهتری دارد برای این منظور 2 قاشق مرباخوری پودر پوست سیب در لیوان آب حل شده برای دفع آن مفید است.
در فصل گرما پوست سیب می تواند بوی ادرار را از بین ببرد.
رب سیب در کاهش صفرای زائد بدن مصرف می شود.